Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@04:44:36 GMT

صیادی مدیرکل جدید آموزش و پرورش آذربایجان شرقی شد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۳۵۰۴۲

صیادی مدیرکل جدید آموزش و پرورش آذربایجان شرقی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مدیرکل جدید آموزش و پرورش آذربایجان شرقی امروز با حضور معاون وزیر و مسوولان استان معرفی و از زحمات جعفر پاشایی در تالار دبیرستان طالقانی تبریز قدردانی شد.

جعفر پاشایی مدیرکل سابق آموزش و پرورش آذربایجان شرقی در این مراسم با اشاره به افزایش نرخ ۲.۵ درصدی باسوادی استان، گفت: اجازه ندادیم فرزندان از آموزش محروم بمانند و تمام سعی و تلاش خود را به کار گرفتیم تا مشکلات ۲۵ ماه آموزش غیرحضوری در دوران کرونا را پشت سر بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه مراکز رفاهی، ارتقا سواد اموزی و پوشش تحصیلی، جلب مشارکت های مردمی، افزایش نرخ باسوادی استان، افزایش پوشش تحصیلی۹۹ درصد، رتبه اول در جذب نواموزان برای استان ، ساخت و راه اندازی ۱۶۰ نماز خانه چند منظوره ی مدرسه ای با کمک های مردمی ، راه اندازی و ارسال کاروان های وسایل ورزشی و درسی به مدارس ، راه اندازی و ارسال کتابخانه مدرسه ای برای دانش اموزان روستایی که سرانه کتاب از ۹ به ۱۱ جلد افزایش یافت ، احداث باشگاه فرهنگیان بعنوان نماد آذربایجان شرقی، باشگاه پیشکسوتان  مجموعه ای با ظرفیت ۱۰ هزار نفر از جمله کتابخانه و سالن ورزشی وایجاد و تاسیس مراکز رفاهی برای بیماران فرهنگی، ایجاد محل اسکان دائمی فرهنگیان، کلنگ زنی ۱۰ زمین ورزشی ، کسب قهرمانی جهانی فوتسال تایلند،کسب رتبه اول در رضایت مراجعان به اداره کل ، تشکیل مجمع خیرین در تبریز برای اولین بار از اقدامات مهمی بود که پاشایی عنوان کرد.

مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان هم با بیان این‌که آسیب‌های بسیار جدی داریم، گفت: مدارس بسیار خوبی ساخته و تجهیزات بسیار خوبی در دست داریم اما نیاز است دانش آموزان ایران اسلامی مهارت‌های زندگی را در راستای دین اسلام آموزش ببینند.

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی استفاده از نیروی جوان در سیستم است، افزود: تمام تلاش ما در خدمت به معلمان است تا بتوانیم خدمات شبانه روزی آن ها را جبران کنیم و انتظار می رود معلمین عزیز در علم آموزی کوتاهی نکنند.

سعید جلالی رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان این آیین گفت:  رهبر وپیشوای تمام خیرین مدرسه ساز معاصر حلیمه خاتون در خراسان جنوبی است که با دیه فرزند خود مدرسه ساخت و خودش نیز کارگری کرد.

وی افزود: آموزش و پرورش دستگاهی متفاوت است و ما سرمایه اجتماعی آن هستیم ، مردم هم ذینفع آن هستند و مطالبه گر اصلی آن خداوند متعال است.

جلالی ادامه داد: سرمایه اجتماعی نامحدودی در کنار مدیر کل آموزش و پرورش است و تمام شدنی نیست چون هرکسی که کار خیر میکند برای مقام خاصی نیست بلکه برای رسیدن به آرامش و سعادت هست.

رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان گفت: در سالهای اخیر توسعه اهل خیر در آموزش و پرورش بیشتر شده است و قابل تقدیر است و داور اصلی که میتواند قدرت ممیزی داشته باشد در گذر زمان، مردم است.

در این مراسم از خدمات جعفر پاشایی قدردانی و علیرضا صیادی به عنوان مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی معرفی شد.

علیرضا صیادی دارای دکترای تخصصی علوم سیاسی گرایش سیاست‌گذاری عمومی است و مدیریت ناحیه پنج آموزش‌ و پرورش تبریز و شهرستان اهر را نیز در کارنامه کاری خود دارد.

جعفر پاشایی از سال ۹۲ مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش نرخ باسوادی مهارت های زندگی دبیرستان طالقانی تبریز آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۳۵۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خواف در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۰ مدرسه با ۴۲ هزار دانش‌آموز در این شهرستان فعال است، ادامه داد: نگاه عدالت‌محوری در روستای دردوی خواف که تنها ۲ دانش‌آموز دارد نیز وجود دارد.

روح اله غلام‌پور سدهی افزود: در آموزش و پرورش شهرستان خواف بعد از ۱۰ سال شیر رایگان به دانش‌آموزان ارائه شد و این طرح که با استقبال دانش‌آموزان و اولیای آنها روبرو شده است، در راستای ارتقای سلامت و تغذیه دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

وی  با اشاره به اینکه در دوسال گذشته ۱۵۷ کلاس درس در قالب ۴۰ مدرسه به بهره برداری رسیده است، بیان داشت: در این شهرستان ۲۳۳ تفاهم نامه خیران مردمی و ۶۰ تفاهم نامه شرکت‌های صنعتی و معدنی به امضا رسیده است.

دیگر خبرها

  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • اجرای طرح شناسایی معلمان فداکار در اصفهان